tisdag 13 november 2007

Camocim

Igår åkte Chico Bento, Pakke och jag till Camocim på en liten surfutflykt. Camocim är en ganska stor by som ligger vid en flodmynning ca en timmes färd från Jeri.
Super platt vatten och jättebra att öva nya trick.
Vi skulle egentligen ha stannat två dagar men Pakke åker hem nu på torsdag så han kände att det skulle bli lite för dyrt att bo över och sedan gjorde Chico Bento illa knäet så vi åkte tillbaka till Jeri på kvällen istället. Vilket blev en riktigt långsam färd. Det var högvatten så det var svårt att ta sig fram längst stranden. Buggyn fastnade i sanden två gånger så vi fick hoppa ur och knuffa. På ett ställe måste man ta en flotte över en flod och eftersom vi var för sena så fanns det inga båtgubbar, vi fick stå och vänta på dem i en halvtimme eller mer. Men det var en riktigt shyst dag allt som allt!
Hit kommer jag verkligen åka tillbaka!

Idag var det mycket vind här i Jeri. Jag gick ut med 3.4 direkt på morgonen och övade Ponchar. Fick till några bra försök, men för det mesta tar jag i för lite och trillar rakt in i seglet när det lägger sig i vattnet, eller så flyger fötterna ur fotstropparna.

Jag seglar camocim
Jag ovar clewfirst puneta
Jag ovar clewfirst spockChico Bento flaka
Farjan over till Camocim
Vara surfgrejer pa andra sidan floden

Inga kommentarer: